Biblioteca văzută de arhitecți

Deși prezentarea vizează doar o parte din spațiul Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași, ea poate fi deosebit de utilă pentru a înțelege cum văd arhitecții amenajarea unei clădiri de bibliotecă.

Conceptul de re-design al Sălii de lectură și al holului a fost pregătit (în mod voluntar!) și prezentat, în data de 26 noiembrie 2015, în cadrul Festivalului Teodorenii, de arh. Ivona Gheorghe, ing. Andrei Bobu, arh. Nicu Oprișan, arh. Andrei Pădure.

Le mulțumim enorm pentru munca depusă.

Mai jos, sunt câteva imagini despre cum arată acum holul, spirala (cursiva) și sala de lectură.

Și cele pregătite de arhitecți despre cum ar putea arăta!

Bogdan Ghiurco

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s