Biblioteca are haz

Inițiativa Bibliotecii Naționale a României de a organiza zilele astea expoziția Cărți cu răspundere limitată, dedicată „literaturii” de detenție dintre anii 2010-2015, cu adevărați clasici ai genului: Gigi Becali, Meme Stoica, Cristi Borcea etc. mi-a arătat cum poate ajunge o bibliotecă în presă, în știrile care contează, fără a se da prea mult peste cap.

Sincer, cred că de la pictorialul sexy făcut în 2012 la Metropolitană, nu am mai văzut așa un interes în mass-media pentru ce se petrece într-o bibliotecă. Asta e! Este un adevăr universal recunoscut că umorul vinde aproape la fel de bine ca sexul.

Și ca pledoarie pentru asta, vă propun două reclame foarte amuzante, proaspăt subtitrate, realizate de cei de la Bibliotecile Publice Alberta, Canada. Enjoy!

P.S.: Activați subtitrarea din butonul din dreapta, jos.Subtitrare

Bogdan Ghiurco

Reclame

3 gânduri despre &8222;Biblioteca are haz&8221;

  1. Ce bine spui tu lucrurilor pe nume! Observand ce tip de stiri are priza la public, ma cam pune pe ganduri masa asta culturală românească… Sa extragem partea pozitiva a lucrurilor. Odata intrati in biblioteca poate văd potentialul acesteia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s